Klaga mer ;)

Nu börjar ni klaga på att jag inte blogagr igen ;P varför börjar alltid någon klaga när man inte orkar blogga? :p.

Nej då de är väl bra att folk säger åt mig att blogga, men varför inte fråga vad ni vill veta :P oftast så står det om ingenting i min blogg och det är helt segt att läsa, eller vad säger ni? jag läser ju sälln min egen blogg, eller sällan aldirg skulle jg vilja säga, alla stavfel.

Eh här kommer lite onödigt vetande :P

Imorse när jag gick till jobbet så tyckte jag det var en ovanligt fin dag(morgon) så jag var tvungen att fotta lite, vi får väl se om korten blev något att ha, här kommer ett urval i alla fall :)


Ankorna hade nyss fått mat av en tant :D


Dystra träd :/ men det va lite mysigt :)Där i den lilla oranga dörren går jag in till jobbet :P Nöjesfabrikens baksida :)

Dagen med Helena i disken .

Ja idag börja jag med att jag trodde att jg skulle vara i leklandet men efter ca 20 min kommer min andra chef helena och säger nej du ska vara i restaurangen, jaha vr att man vet vart man ska vara :P. Vi går in och går igenom hur dagen ser ut jag, Tommy och Helena. Vi får reda på att vi ska ha ne prov jobbare och så kommer Anna in klockan 11.30. Dagen glider på lite som en vanlig dag, men något som sticker ut är att så fort jag kommer in i disken så gör hon fel. i vörjar orkar jag inte bry mig men jag blir lite irriterad och tänker nu måste jag säga ifrån.

Jag säger till henne några gånger och till slut blir jag disk chefen och hon säger till alla att jag är disk chefen som säger till henne att hon bara gör fel :P, det känns både bra och dåligt. Men ändå lite kul eftersom hon vart där i 3 veckor och tror hon vet och kan bäst på fabriken.

En lite rolig sak som hände när jag skulle fylla på glas var att det kom fram en söt liten tje på kanske 6 år och sa att någon hade spillt massa glass vid glass maskinen, det lät ungefär:

u-u-ursäkta, det är massa glass där vid glassmaskingen. jag tror någon har spilt kan du hjälpa mig. jätte sött :D jag svarar att jag absolut kan hjälpa henen bara jag för byta ut lingondryckensom jag håll på med. när jag börjar bli klar med lingondrycken så kommer samma tjej fram till mig och säger att det kom en annan tjej och hjälte henne och att hon var snäll. tog de lite som en peak att jag inte hjälpte henne på en gång, men som jag sa hon var nog 6 ^^.

Kommer hem och som vanlgit sitter jag här vid datorn och rorar mig och smsar Bine. När jag väl kommer fram att jag ska sova så säger hon att hon snart är hemma och jaja, snäll som man är så är jag vaken i 13 min extra för att säga hej och godnatt till henne :)

Och nu är jag här och måste sova för att orka jobba. sov gott och dröm sött...

// kram

PS pusspusspuss <3