helgen och livet.

Ja du i mitt liv händer inte allt för mycket, mer än att jag träffar E fortfarande :) och sen jobbar jag ju också på Lööfs. Det med att jag skulle blogga om jobbet la jag mer eller mindre ner :P ..


Helgen har vart lite udda men väldigt trevligt :). Åkte till Karlstad som varje fredag mötte upp E och så gick vi till apoteket sen till bolaget ^^, käns lite dumt när jag har bokat några lådor me öl. Sen satte vi oss på bussen till sötisen Linn :) där satt hon och hade redan börjat så vi var inte sena med att korka upp vi med :) Sen kom begnan och vi körde öl spelet med en redan lite full linn ;P, Sen gick vi ner till jenny och spela fia med hut eller vad det hette :P .. Så sjöng vi ju singstar också linn vann hela tiden :( :P men vi hade kul i alla fall :D ..

Lördag var vi bra sega men Björn, linns bror ringde och sa att han ville komma förbi och ta en kopp kaffe så det var bara och hoppa upp och plocka iordning lite. Björn kom inte ensam utan hade med sig shiva, vill också ha hund :( ..

även denna dag skulle vi ta några öl så vi sätter igång och gör oss iordning och turen gick till Eddie och sofie för att där ha trevligt och träffa lite folk :)


Söndag var dryg den me och sen var ju tvungen att lämna E :( .. men men vi ses ju snart igen :D ..

Saknar dig .. puss puss

Nu blir det snart sängen :)

Sov gott och dröm sött :)

Jao!

Nu sitter man här ännu en kväll....  Fast nu pratar man och ser på E :D ..

Det är inte varje kväll. :) (bara nästan :P)

Ja vad händer i mitt liv? nyfikna ? :O ...

jo jag har träffat en flicka vid namn E (Elin), jätte fin och go tjej :) sen så jobabr jag ju som vanligt drygt :/ .....

Men för övrigt så händer det inte så mycket anorlunda, party och umgås med vänner typ...

E tycker att jag är dålig på att blogga så nu får jag väl försöka blogga lite oftare ^^. Nu så ska jag försöka att blogga ännu en gång ..

Vad har hänt på jobbet idag då? det är typ det vanliga plus att några började tjafsa med varandra, Chefen för ett företag började bråka med en utav sina anställda och hotade med att dra in hans lön och sparka honom och då skulle den anställde komma att besöka han och hans familj ^^ .. MOGNA !!!

Ja det var allt för mig idag kommer kanske bli mera imorgon om jag orkar :P ..

Imorgon ses VI :D

puss miss you !