Äntligen :D

Nu ni har jag och eddie haxxat lite så här kommer lite bilder :D

Börjar med lite bilder från göteborg,
jet
Här tankade vi ursch vad dyrt de blev :/

chicken race
Här försökte vi köra chickenrace men den men vi hade rött :(Resan hem... Ursch vad snö det blev ju högre upp vi kom, först är det inge snö i göteborg men i karstad var det ju hur mycket som helst :/

Det kommer mer senare jag orkar inte lägga upp mer :P .. så frygt att gå igen alla :P Kommer komma mycket äldre bilder senare.

Lördag sitter här och myser.

Ja nu sitter jag,pappa lillebror linus och eddie och ser lite på skidåkning, störtlopp tror jag det är eller om det bara är slalom.

ja det var länge sen jag skrev och det kom inga bilder ifrån resan hem från göteborg för att delade mappar funkar inte på nya msn, jävla skit :P.

Idag vaknade jag första gången vid 08.00 men valde att somna om en stud fy faan vad kallt det var i rummet. Jag vakna igen vid 10 och gick då upp pappa var redan vaken sen lång tid tror ja medans eddie fortfarande sov. Linus ringer pappa och frågar när han ska komma och hämta honom så jag och pappa går ut och jag tar fram fyrhjulingen och pappa åker och hämtar linus, jag tar en tur på isen fy faan vad kul det är :D, synn bara att man inte såg något men det var kul ändå. jag kommer in och har då väckt eddie med ljudet från fyrhjulingen :P. vi tar en kaffe och sen tar vi på oss hjälm och termobyxor och tar en tur till eddie filma lite men han har inte fått upp det än. Får se om det kommer men det tror jag inte :P.....

Blir kanske lite hockey sen men vi får se.

Puss och kram

Färden

Ja nu börjar färden hem till karlstad igen :) ..

Hoppas på att kunna ta lite kort påvägen hem och lägga upp senare ikväll :) ..


Innebandy sen också :D ..

Älska det :D

Resan till göteborg och till ullared.

Ja igår bad resan iväg från Karlstad till götebrog. Eddie hämtade upp mig i Alster hos pappa  och vi åkte förbi skåre till mamma för att hämta lite kläder för det behöverman ju :P.. .Vi startar och det snöar lite i karlstad men inte specielt mycket. Vi lämnar karlstad och närmar oss grums och där snöar det så man ser bara någon meter framför bilen. Snön slutar men då kommer dimman instället.

Det slutar med att vi åker in i lilla edet för att ta lite mat för varken jag eller eddie hade fått något i magen. Men tro det eller ej  det fanns bara en grill korv med det fanns sånna med smak, så Eddie tar den vanliga och chili korven och jag fick ost korven och beacon korven.

Vi kommer hem till Göran och tina som eddies pappa och hans fru heter. Vi tar över jimmis rum så han får sova i lillens rum.. ojoj detta blir rörigt .

Göran = Eddies pappa
Tina= Eddies pappas fru
Jimmi= Eddies mellan bror
Lillen=Eddies lille bror

Hoppas ni förstår bättre.

Ja då idag så kom tina in och väckte oss och fråga om vi inte skulle till ullared idag och vi bara vafan våran klocka hade inte ringt :O eller så stängde  eddie utav den i sömnen vad vet vi ..

Jaja vi gör oss klara och börjar röra oss mot ullared. Usch vad långt et var. :P.

Vi kommer dit går in och börjar kolla på lite kläder och vi hittar lite men storlekarna var lite udda fårjag lov och säga.

Men men när vi går dit vi längtat hela dagen (den nya sex shopen där) så var det stängt vi blir ju jätte besvikna så vi går in på netonnet istället.

Säger bara en sak .. fy faan vad myccket skit det finns på ullared.

Nu ligger vi och ser på film, fast jag gör annat som vanligt :P ..

imorgon  drar vi hemmåt.


miss it.

****
Borta bra men hemma bäst!

puss hej..


lat igen :/

Nu har jag vart lat igen... har inte orkat skriva i bloggen.......


Ja ifredags så var jag med eddie och vi gjorde hmmm .... Eddie vad gjorde vi i fredags ????

Ja lördagen började hemma hos Eddie med lite mat och en öl eller 2 tror jag.
Vi skulle se hockey innan vi åkte vidare men det lagga bara så vi drog mellan 1:a och 2:a perioden och då gav vi iväg oss till Nalle och där funka det bättre :D .. Älska BBB 100/10. Vi såg där hockeyn som sög och jag frågar monika om hon var stadig på handen och vill klippa mig i ansiktet och det gjorde hon och det blev så najs :) .

Tack monika.

När jag blev klar så spelade vi world Tour eller vad faan det heter .

Vi missade bussen vi skulle ta med det är ju så kul att lira :D ... Så vi tog en buss senare.

Vi var hos hjelmen och Jessica och martin och Robin från stockholm. Kul att träffa marin man pratat med mycket förr :)

kommer fylla i mer snart ska lira lite cs nu :D