Sov......

En liten snabb summering om vad jag har gjort idag.  C ringde mig vid halv 2 och fråga ifall jag kunde hämta mina kartonger hos han men tyckte att han skulle köra mig och kartongerna till min mor så jag slipper ta dem på typ bussen eller be någon att köra mig vid ett annat tillfälle. På väg från min mor så får jag ett godmorgon sms och då var klockan typ 10 över 2. jag skulle ju ringa och väcka dig du kan ju inte gå upp så här tidigt utan att någon ringer och skriker lite :D

----------------------------------------------------------------


Ja varför sover inte vi... De är dit fel!! varför var inte du med dina vänner typ 1 timme till då hade vi sovit vid detta laget ;P

Nej då, jag tycker de är jätte sött utav dig att du kommer hem för min skull :)

Jo varför jag är vaken de är för att jag börjar jobba om 2 timmar och 20 minuter och lägger jag mig nu så kommer fabriken inte att öppna klockan 10.

Ja som sagt idag ska jag jobba på fabriken uppe i bowlingen, hoppas på att sluta senast klockan 20.00 men de får vi se. Så blir de sova tidigt eftersom john blund aldrig kom och hälsa på mig natten till lördag.


Söndag blir det mer jobb, fast då jobbar jag bar till 18, undra ifall ajg jobbar med pip och pip? måste kolla upp de tror ja. :)

Så nu har jag bloggat för idag och för imorgon och söndag och ja kanske alla dagar vem vet när nästa kommer igen.


Puss

PS. Pusspusspuss <3
Fint.....

OJ vilket fint väder de hart idag, hösten har verkligen kommit till karlstad och idag var nog en utav em finaste dagarna som denna hst kommer erbjuda. Löven på marken solen skiner och det var jätte skönt ute.

Synd att de inte finns speciellt mycket att göra så de blev en inne dag idag också :/

Jo imorse ringer arbetsförmedligen och väcker mig, åhh vad jag hatar dem :P, sen så vet dem inte hur man mailar tror ja, fr jag bad dem att skicka allt på mail istället för att skicka det på posten. men nej de går inte säger hon, men va faan vilket år lever vi i? sten åldern? nej 2000 talet och man kan gör nästan allt på näten varför inte kunna få all vanlig post?

Denna hegen kommer vara fin med jobb börjar imorgon fredag klockan 10.00 slutar typ 02.00 och sen börjar jag lördag klockan 09.30 och slutar typ 19.00. usch och blää :P men skönt när pengarna väl kommer.

Även min kollega limen ringde upp mig förut och fråga om jag ville ta hans pass nästa fredag för han kände att han behövde vila lite :) snäll som man är så ska jag kolla upp det med jobbet imorgon ifall de är möjligt :)

Stor, varm och mysig!

Saknar den varje år :P stor, varm och mysig. Kan ni gissa vad de är?

Jo min älskade vinterjacka. försåtr inte hur jag kan klara sommrarna när jag inte har några fickor :P.

Plocka ur lite från förra året och det jag hitta var typ 4 hundbajspåsar, 6,5 kr ( fan den 50 öringen kan jag hiva :( ), massa kvitton, en kartong alvedon, sen massa block som jag har använt mig utav på nöjes. Tror inte det var så mycket mer sen förra året men då har jag redan plockat ut 100 skaer innan sommaren när jag hängde in den :P.

Jag förstår inte hur folk kan klaga på att den är för tung, de är ju dem som är fr svaga eller? tro mig typ 15 kg jacka :D. Jo men de är ju perfekt att ha allt med sig, då kan jag förstå att tjejerna behver stora väskor att få ner mycket saker i :P.

Nej nu får snön komma så man kan vänja sig med att de kommer bli en ruskigt kall vinter i år.


Ja och som det ser ut idag så kommer jag åka på dreamhack med Sabine och Anton, sen var de massa fler som ville med men det får vi se vad dem tycker :P, ja vad ska man säga första gången på dh kan ju bli kul eller? Sitta bland massa andra som luktar svett och är allmänt äckliga :P, men men jag är inte så kräsen.

Idag har vi lirat mycker mer än vanligt och de har gått bra till och med :O jo de är sant :) .

Nej nu blir det att hitta en replay som vi spela förut.

BAJBAJ

<3

Usch, fy och blä.

Ja du jag vet att detta inte är min grej men ni få som läser typ 1 kanske 2 får stå ut med att det kommer några inlägg då och då :P.


Eftersom att mina dagar inte är så olika så blir de bara segt om jag bloggar varje dag för då skulle inläggen se ut något i denna stilen :P

"Jag ska vi berätta lite om dagen, jo jag vakna gick upp och spela, sen spela jag mer, mer och mer.
När klockan närma sig 10 över 6 så drog ajg och eddie på hockey, tack nalle för jag fick låna ditt säsongskort när manne har snott mitt ;). Sen kom jag hem och spela mer :P"

Ja så skulle nog mitt vanligaste inlägg kunna se ut :P.

Därför blir de lite roligare om jag bara skriver någon gång ibland ( en gång varanna vecka typ:P).

JO matchen vi var på idag var grymt bra, Salak i målet för färjestad gjorde nog något utav hans bästa match i kariären hos färjested :).

Bilder skulle jag kunna lägga upp men de orkar jag inte men kolla Facebook så ser ni lite vad som hänt mig dem senaste dagarna rent bild mässigt :)

Sen ska jag klippa mig nu i vekcan tror ja ska kolla med Linnea imorgon ..


Puss hej !

Innebandy.

Idag blir det innebandy :D, skönt att röra lite på sig :), sen fredag blir det airsoft och söndag korpen innebandy :D

Usch vad aktiv jag blir denna veckan :P.

Idag har jag spenderat ca 2 timmar framför aftonbladet och sett på när statsministern berättat om vilka andra ministrar som kommer få olika uppgifter. Tro mig de var segt men lite intressant :P