Ja vad säger man...

Nu sitter man här igen bara jag och datorn och funderar, det tycker jag att jag borde slutat med för länge sen men man trivs ju framför skärmen.

Jag tänker faktiskt för första gången skriva lite hur allt är här i världen så läs noga för det är nog både första och sista gången jag skriver om det här, men känner att jag måste skriva lite nu :/.

Vad ska man säga till någon man älskar men ändå måste säga till den att nu är det nog? jag vet att det borde vara lätt men vill ju inte förlora kontakten men den.
Men känns som vi måste gå vidare båda två detta går inte, känns bara sämre och sämre och nu måste det få ett slut. Kanske skulle gjort det tidigare men men. När ska man förstå att man inte bara kan ha kul och leva utan någon gång kanske man måste ta tag i livet och säga det till sig själv att nej nu fan ska jag börja göra något, ta tag i problemen!

ja nu ska jag sluta skriva känner jag eller ja vet inte men jag gör det i alla fall...

Klaga inte hur jag skriver eller hur jag stavar orkar inte bry mig att läsa igenom det idag i alla fall.........

Puss och kram och nyp i stjärten...

Talang 2009

Ja jag satt och kolla på lite klipp här och där och såg denna på tv4...Ny jävlar....

Nu ska jag försöka att ta upp detta med bloggandet igen, klarar jag inte det denna gång så kan ni glömma min adress för då ger jag upp..........

Ja vad har hänt nu i helgen då? i fredgas var jag hos sara hon fyllde 20 år grattis på dig. vi tog lite öl med massa trevligt folk som kom :)  Jag och marre drog lite tidigare för manne och C kom och hämta oss, det var tänkt att vi också skulle till ankan med dem andra lite senare men så blev det inte, vi sluta på orrholmsgarget och tonade eddies bil fast jag och marre och manne tona inte men C fixade det ;) .. fy vad du är händig :) .
Fredagen sluta vid 04.00 och nyktert var det inte när man kom hem :/.
Lördag ja då drog vi till Göteborg och då knäppte jag första ölen vid 10.00 och eddie och sofie blev lite sena så dem började inte förräns vid 10.10 :P.. Resan ner gick bra fast det tog bra lång tid alltså inte bara 1 timme längre än vad det brukar utan mer 2-3 timmar längre :P *pinsamt* nej då vi hade så trevligt på vägen ner kolla bilddagboken så får ni se fast inte på min utan EddieOfSweden sida. Resan hem gick lite fortare tror jag fast Manne åkte ju fel 2 gånger ;) ..

Ja söndag så hade vi grill kväll hos C som vi måste få som en vana. För det är så trevligt och grilla lite och se en film :), kanske ska försöka börja lite tidigare bara men men vi får se vad som händer på söndag.

Idag har jag vart på ikea med eddie, sofie och manne det gick brå.

Nej nu ska jag ringa ett samtal tror jag sen blir det sova ..


Puss och kram och nyp i stjärten ;)