Ny dag nya tag.

Ja idag ringde **** och väckte mig sov som en gris så 3 gånger fick h*n ringa :P.

Nu har jag haft öppet i 30 min och inte en kund jävel har vart har :/, men det kommer väl snart.

Ska ringa supporten på AGA när vi pratar klart och sen ska jag ringa Ingela på AGA för jag har fixat en ny kund ;P ..
Sen väntar jag på att Gas bilen ska komma och även min dator :D ..

Nej nu ska jag göra lite nytta och så bloggar jag lite senare :) ..


Puss och Kram som vi säger på jobbet ;)

Ojoj

Igår var det så mycket att göra på dagen så jag gick och la mig direkt efter att jag stängt .. och där låg jag och såg på tv fram till halv 12 kanske, sen sov jag som en gris :D..

Ja vad hände igår då?
Jag vet inte inte om det var något nytt som hände utan att dagen gled iväg relativt snabbt ändå. Undra om det var något specielt som hände ... Jo vi fick gasol leverans det är inte varje dag sen så var det mycket tidskrävande kunder som hade frågor solceller/gasol hemma, som då är mitt område medans magnus får sköta svets/gas skärning.

Ny dag idag och ny tag ska tas och idag åker jag till karlstad igen :D ...

När jag kommer hem så ska jag möta upp linn och elin som ska sova hos mig nere i alster, sen ska eddie köra hem oss fast det vet han inte än ;). Där nere ska det bli lite god mat och kanske ett glas vin eller en öl :)


Imorgon blir det bodaborg med Eddie, Sofie, Jimmy, Nalle, Manne, Linn, Elin, Martin, Emilia och jag. tror alla kom med :D


Onsdag.

Klockan 07.38

Ja lite vad jag tänkt hinna med idag?

Jo jag ska ringa Sunwind nu på en gång sen ska jag provtrycka en husvagn och ett kylskåp och så kommer  gas bilen. Det är vad  jag kan planera att försöka hinna med idag. Sen så kommer det ju kunder som jag måste hjälpa .. ursch kunder är inte min grej  ;) ..

Uppdatering kommer under dagen!

Sen alla kanske inte vet vart  jag är och jobbar så besök http://www.loofsgasol.se och se vad ag egentligen håller på med.

07.53
Första kunden Det var riktigt trevilig när Nicolas som vanligt kommer in i dörren och skriker "hallå, jag har gas här nere". Men när man kommer ut möts man alltid av ett leende utav han, men han har haft lite flyt med semestern tänk om alla kunde ha den turen, han har haft alla fina veckor :/ .. Jaja...

Sunwind öppnar ju inte förens 08.30, så nu sitter jag och handlar in lite olja :)

16.43
Sitter här och pratar med Anton på vent.

Jo sen i morse när jag blogga senast har jag gjort allt på listan som jag skulle göra plus mycket mer :D , fy fan vad bra jag är ;).

Hahaha skönaste konversationen jag och min kollega magnus hade :D .. Han ä är inte specielt teknisk eller specielt han kan inget och han vill itne kuna heller :P. Så säger han att han måste bytavisa kort och jag frågar om han har internet bank och som svar får jag nej jag har nordea ... haha .... bra magnus ;) ..

Nej åter till dagen, dan började väl som alla andra  dager och gled vidare hjälpte någon att byta  lite flaskor fixa fram lite kopplingar osv...  tror ni inte det kommer fullt med folk precis när min mat kom :O så magnus ställde in våran mat i kylen och så var det bara och börja jobba... som vanligt :/ ..

Så kommer husvagns killen in och betalar sin provtryckning och går ut men vänder .... nej snälla gå gubbe :P.. men nej nej , han ville ha ett intyg på att den är provtryckt så då var det bara och börja leta efter vart fan det ligger... men jag hitta det till slut  :D .. jag är fan bäst :P ..

Ja så drev tiden vidare och sen så dog typ vårat dator system så då kom jag och magnus fram till att vi skulle gå ut och rulla lite flaskor :D .. skönt att han hjälpte till så det gick lite fortare ..

Sen tog vi vårat 15.00 fika klockan 16.20 ^^..

Det var typ min dag idag ...

Mer kommer senare eller imorgon ..

puss hej :D

Varför inte blogga?

Varför bloggar jag inte på jobbet när jag h ar tråkigt för :O .. jag är allt dum ja .. fast  vad ska jag blogga om ? jag gör ju inte så mycket här i Örebro. men men lite ska väl allt gå :) .. kanske ska berätta lite roliga saker som mina kunder kommer in och frågar :D , fast jag vet inte om ni kommer förstå som inte är insatta i detta med gasol.

Men men något ska vi vl kunna hitta på :D Så hoppas vi ses imorgon ;)