Hemma fredag :)

Ja nu tog det lite tid igen :/ .. men jag kan säga så här att det har itne hänt mycket mer än att jag, manne och linn har typ sett massa film/serier.

Linn började i skolan i måndags också vad duktig hon är, tänkt om man var lika duktig själv...

Idag var vi på stan en sväng och Linn köpte en jätte fin jacka, peak :), själv köpte man bara 1 par kalsonger så nu har jag bara ltie mer på min lista kvar att inhandla :P ..

Ja idag ska vi vara duktiga och vara hemma och ta det lugnt och äta med monica(mannes mamma) sen så blir det säker någon mer film :)

Men sen så är vi lite sugna på att göra något men vi vet inte vad än. ...

Simma lugnt så hörs vi en annan dag :)

slarv igen!

Nej nu slarvar jag med att blogga igen, vad lat  jag är, nej det är för jag är så upptagen av så mycket..

Nu ska jag berätta lite vad som hänt medans jag inte skrivit något.

Ja förra helgen hade C lite party med bastu och bada  :) så  jag, Linn och Nalle drog dit, de var roligt som faan :)

Här kan ni se lite vad vi gjorde då:)Linn tyckte vi var så heta att hon ville ha kort på oss, eller var det inte de Linn ? ;D


Och manne tyckte Linn va het så han drog en bild han med ;DSen så får vi inte glömma Nalle men han ville inte bade utan bara drack öl :D

Så det var alla utom C men han gömnde sig så ingen bild på han, återkommer om vi hittar någon :)Nu hitta jag en bild på C och manne

Så det var lite vad som hände på fredagen förra veckan, lördagen då vad gjorde vi då?

Då var jag och Eddie på nöjes och träffa Anna och en kompis till henne, det var kul länge sen man träffa henne hoppas det blir oftare när hon flyttar hem till sverige igen :) (hon bor i sverige nu med men så långt upp så det är mer lappland^^)

ja under veckan så leta jag och manne jobb och spela dota hela vekcan är jag rädd för :/, detta funkar inte manne vi måste ta tag i detta nu. Annars kanske det blir att börja plugga eller vad säger du manne? :/

ja nu kommer vi till helgen som vart och då hände det lite mer. Fredagen så tog vi några öl och skulle se film men Emma tyckte vi skulle hitta på något mer så vi dricker lite öl och sen drog vi till Neonberger eller gjorde vi något imellan?

Ja hos neonberger var bara michaela tror jag hon hette och sen låg mandy och sov för hon hade vart någonstans så hon var trött :P .. men ja vi sitter där och ser på lite klipp och tar några öl och sen bärde det ut, och jag lovar ni kan inte gissa vart det tog vägen :P .. Jo Arena ojoj var länge sen och det var sista gången tror jag för fy faan vad små alla var.
Inga bilder från den kvällen tror jag, men vi hade trevligt.

Lördags så var jag,eddie och manne på hockey det var lite tryck i kalcken för en gång skull :), matchen slutatde 2-1. Vi drog hem till Manne sen för att dusha och göra oss fina ;D det tog lång tid men efter några timmar blev vi kalra och C tyckte vi skulle komma hem till han och festa där så han kom och hämtade oss. Där skapade vi vårat egna lilla party eller linn och manne gjorde som vanligt ;)

C ville åka till Sälen men vi hittade ingen chaffis annars hade risken vart stor att vi tagit turen till sälen över kvällen.
Men nu var det så att C somnade fast vi fortsätte med han liggandes i sin säng :P,
hade lite mer men vi tar det en annan dag ;) .

Söndagen vakna vi bakfulla och goa eller hur boys and girls, C och Emma kom vid 12 -13 någon gång och vi såg på lite serier Macken :D och bert :D

Jag och manne har som vanligt träning på söndagar så vi dit bärde det vid kvar över 5.

Sen en pizza på kvällen :D tjocka vi är :D

Ja idag har vi typ sovit hela dagen måste ta igen lite sömn från helgen....

ja nu får vi se ifall jag blir duktigare på att  blogga så jag slipper att skriva så här långa när jag väl skriver :P ..

Puss och kram.