Trött...

Nu börjar klockan dra iväg och jag och B sitter och spelar lite hon, just i detta skede så är B på toa :P

Eftersom det inte var allt för länge sen jag skrev så vet ja inte riktigt vad jag ska skriva :P.

Vet ni vad jag sak göra imorgon? INGET! bara lata mig och sova  :D


Vet ni jag och B är duktiga, i har gått upp typ 54 och 60 psr på hon inatt :)


Jag vill sova kan någon säga till henne att jag vill sova ;D


puss och kram och godnatt lite senare. :)

Nu ar det ett tag sen igen :P

Ja lite som rubriken säger så var det ett tag sen, men nu har jag jobbat eller sovit nästan sen sist liksom, så la inte bloggandet först. Men jag har kollat lite på apps till iphonen så jag kan börja blogga när jag går till och från jobbet och har hittat något som verkar funka men ja vet inte hur det går till blogg.se än. Men det ska gå tycker jag :)

Ja har hjälpt manne och rivit och tagit ner ställningar eller vart på nöjefabriken och haft hand om SPF (Svenska pansionärs förbundet) som har haft någon stor turnering :)

Lite nöjd är jag faktriskt för jag fick också ett litet märke utav dem för bra service :) bild kommer senare ska ta kort när jag skrivit klart här så lägger jag upp :)

Nu har jag vart och tagit bild, men lite mycket färger så min kamera i iphonen suger :/.
sdsa


Nu sitter man här en sen kväll igen och har jätte trevligt med B. Sånna här kvällar måste vi ha oftare. :D


Markus och nalle är här också och vi har något av ett mini lan :P. Nalle ligger just nu och sover bara :P.

Fredag börjar jag jobba igen och då spelar Sabaton!

Sabaton
Det kommer bli så röj.

Just det hade nästan glömt att imorgon är det premiär för Färjestad hemma emot frölunda, lite stolt är man ju för att man har införskaffat ett säsongskort så att denna vinter blir det mycket hockey :D.

Nej nu ska jag sprigna och ta en cigg och ta kort på min fina ja vad det nu är :P

Starcraft II

Ja nu är jag ägare till ett starcraft 2 konto också. Sparky har tyckt att jag ska köpa det men jag vart lite tveksam på detta. Men när jag idag på mötet hörde alla prata om detta och skulle mötas ikväll och spela kom jag fram till att fan kanske man skulle börja spela detta spel också bland alla andra skit spel man spelar :)

Så som sagt jag åkte och köpte ett på game och håller nu på att installera men som alla dagens spel tar det halva dagen :P


Åter kommer senare eller till helgen vad jag tykcer om Starcraft 2.

Möte på Nöjesfabriken.

Ja vad ska man säga jag borde förstått detta och varför blir jag ens förvånad ? :O

Jo en snabb förklaring skuggan ringde mig igår eller om det var i måndags och frågar mig om vi kan ses och ha ett "möte", det var ju skit bra eftersom vi sagt detta i en evighet att vi ska ha detta.

När jag kommer dit så börjar vi prata och det enda han egentligen ska säga är att jag ska gå bredvid honom i 2 lördagar och 2 söndagar. Jag kollar med han om lön och hur mycket timmar han tror att jag ska få men som svar på det så säger han att timmarna vet han inte och lön ska jag inte prata med han om. sen är det typ slut, fast jag fick ju mat det var inte dumt :P..


Alltså kunde vi inte ha tagit detta på telefon? :/ ..

Men men vad säger man inte :P

Jaja....

Nu efter som jag tvingat Sabine(sparky) och börja blogga så tvingar hon mig :/, ursch ja ni vet alla hur det det har gått när jag har bloggat men jag gör väl ett nytt försök.


Idag ar jag vart hemma från jobbet för att jag mår skit eller gjorde imorse, nu är det mycket bättre.

Ja vad ska man skriva här nu då, efter som jag inte gör så mycket varje dag mer än att typ jobabr och spelar :P

Sitter och pratar med sparky nu, hon var ju på "tjejdate" tidigare idag och jag fick höra ett 2 utav dem va skit snygga men den tredje var skit ful :/... Att man ens kommenterar folk på det sättet första gångem nan har träffat dem, men det kanske är så ni tjejer funkar?

Nu ska jag snart få se hennes sko hög också :P

Imorgon ska jag till nöjesfabriken och prata med skuggan. Hoppas jag frisknar till så jag kan börja jobba till helgen också.

Jag måste nog börja ta lite kort också som jag kan lägga upp här på bloggen.

Puss hej <3